Vacature Servicemonteur Limburg

Voor onze Hijsservice vestiging in Limburg zijn wij op zoek naar een monteur.

Het Bedrijf
Hijsservice Limburg keurt en repareert hijswerktuigen en hijsgereedschap van alle merken. Het team bestaat momenteel uit 6 mensen en we willen groeien naar totaal 10 personen. In onze werkplaats worden revisies uitgevoerd en er is een 100t trekbank. Daarnaast hebben wij een antal mobiele trekbanken beschikbaar
voor het beproeven van hijsgereedschappen.

Hijsservice Limburg maakt deel uit van de van den Berg bedrijvengroep, die door heel Nederland en België gevestigd is en ook de officiële importeur van het merk Demag is. Zie ook www.demag.nl

Hoewel Hijsservice Limburg een jong bedrijf is, werken er een aantal zeer ervaren monteurs en ook de bedrijfsleider is reeds vele jaren in de branche actief. Wij hebben zeer tevreden klanten door 24/7 beschikbaarheid, vakmanschap, korte lijnen en flexibiliteit. Dit is ons fundament voor verdere groei.

De Functie
Om onze groei te kunnen realiseren, zoeken wij extra servicemonteurs met de focus op het oplossen van storingen. Hiervoor is kennis vereist van elektrotechniek, door diploma of praktijk ervaring.  Je moet een storing kunnen vinden in een relaisbestuurde installatie met elektrische aandrijvingen voorzien van diverse eindschakelaars. Kennis van frequentieregelingen en PLC’s is een pré. Het keuren van hijswerktuigen maakt een belangrijk deel uit van de werkzaamheden en dient te worden uitgevoerd volgens het BMWT Keur.

Wij zijn ook op zoek naar kandidaten zonder ervaring in onze branche. Jullie zijn van harte welkom bij ons om een opleiding te starten. Het volgen van externe opleidingen wordt zelfs aangemoedigd.

Bereidheid om met regelmaat in het weekend en buiten de normale werktijden te werken is een voorwaarde. De meeste kranen bevinden zich boven in een hal, dus er is geen ruimte voor hoogtevrees. Hijsservice monteurs zijn meestal bij de klant aan het werk, maar het kan ook voorkomen dat er revisiewerkzaamheden in onze werkplaats worden uitgevoerd.

Jouw Profiel

 • Je bent tussen de 25 – 40 jaar
 • Je hebt een servicefunctie (of gehad), maar bent op zoek naar meer technisch uitdagende producten
 • Je hebt ervaring van servicewerkzaamheden op bijvoorbeeld hoogwerkers, rolpoorten en heftrucks, of als auto- of bedrijfswagenmonteur. Maar ook als je ervaring hebt als technische dienst en op zoek bent naar meer afwisseling in je werk, dan ben je van harte welkom.
 • Diploma’s zijn niet het belangrijkste maar het werk- en denkniveau is MTS in de richting van mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek e.d.
 • Als persoon ben je representatief (onze monteurs zijn onze ambassadeurs), oplossingsgericht (niet denken in problemen maar oplossingen)
 • Echte sleutelaars die er van geniet om dingen te repareren
 • No-nonsense mentaliteit
 • Wij stellen een bedrijfswagen beschikbaar

Wij bieden

 • Afwisselend en zelfstandig werk aan technisch interessante producten
 • Werk bij veel verschillende soorten bedrijven
 • Veel eigen verantwoordelijkheid
 • Een professionele uitrusting met o.a. een eigen bedrijfswagen
 • Een goed salaris

 

Ben je een technisch talent en wil je snel aan de slag? Neem dan contact op met Leon Cremers via 06-12624942 of stuur een email naar hlb_bedrijfsleiding@hijsservice.nl

Shop