Welke dienst kunnen wij voor u uitvoeren?

Hijsservice neemt u de zorg voor veilig hijsen en heffen uit handen. Het in veilige toestand houden of brengen van uw hijsgereedschappen staat bij ons voorop. Onze servicemonteurs staan 24/7 voor uw klaar om uw hijsmiddelen te keuren, beproeven, reviseren, certificeren of te repareren. Wij werken aan Donati, Demag, Konecranes, Abus en nog veel meer merken! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor opleidingen voor uw personeel.

Door op bovenstaande pictogrammen te klikken komt u op de pagina waar u meer over de dienst zelf kunt vinden. Wilt u een aanvraag doen? Vul het formulier in op de pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

hijsservice diensten

Opgeleverde projecten

Keuren | Hijsservice Limburg | Geleen

In onze vestiging te Limburg kregen we onlangs deze 2 platenklemmen binnen. Deze lastopnamemiddelen onder de haak werden geregeld gebruikt en moesten gerepareerd worden. Ook hebben we gelijk de keuring op deze klemmen voor het komende jaar gedaan.

lees meer
Keuren | Watersportvereniging Sloterplas | Sloterplas - Amsterdam

Bij dit watersport centrum in Amsterdam leverden wij deze enorme kolomzwenkkraan. Met een arm van wel 10 meter op een hoogte van 6 meter kan deze klant boten uit het water hijsen. Door de speciale kransuitvoering kan deze zwenkkraan 360 graden draaien en is dus volledig roterend. Om het Donati .....

lees meer
Service | Herikon | Almelo

Voor het nieuwe pand van Herikon in Almelo leverden wij 2 hoge kolomzwenkkranen. De kraansystemen zijn 6 meter hoog, hebben beiden een arm van 5 meter en kunnen elk 2000kg hijsen met het elektrische Donati Kettingtakel. Dit is niet echt een standaard oplossing voor een hal zoals deze en dan .....

lees meer
Shop