Welke dienst kunnen wij voor u uitvoeren?

Hijsservice neemt u de zorg voor veilig hijsen en heffen uit handen. Het in veilige toestand houden of brengen van uw hijsgereedschappen staat bij ons voorop. Onze servicemonteurs staan 24/7 voor uw klaar om uw hijsmiddelen te keuren, beproeven, reviseren, certificeren of te repareren. Wij werken aan Donati, Demag, Konecranes, Abus en nog veel meer merken! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor opleidingen voor uw personeel.

Door op bovenstaande pictogrammen te klikken komt u op de pagina waar u meer over de dienst zelf kunt vinden. Wilt u een aanvraag doen? Vul het formulier in op de pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

hijsservice diensten

Opgeleverde projecten

Service | E-max Aluminium | Dilsen-Stokkum

E-max Aluminium, verwerker van gerecycleerd aluminium voor extrusie-toepassingen, vroeg ons een bovenloopkraan te monteren in hun bedrijfshal. Onze monteurs van Hijsservice Limburg hebben in het Belgische Dilsen-Stokkum de montage van de dubbelligger bovenloopkraan uitgevoerd.

lees meer
Revisie | Geelen Beton | Posterholt

De takel van Geelen Beton in Posterholt gaat al jaren mee in het bedrijf. Helaas hebben takels niet het eeuwige leven, zo ook de takel van Geelen Beton niet. De rem van de grofhijsmotor was versleten, dus de motor moest gereviseerd worden. Hijsservice verving alle nodige onderdelen en plaatste de .....

lees meer
Service | VDL | Eindhoven

VDL, een internationaal bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van autobussen en de assemblage van personenauto’s, vroeg ons om een zwenkkraan te monteren en af te testen. De wandzwenkkraan van Donati is gemonteerd aan een kolom in de bedrijfshal van VDL en uitgerust met een Demag .....

lees meer
Shop