Verleng de levensduur van uw hijsmiddelen

Hijsmiddelen gaan lang mee, maar hebben niet het eeuwige leven. Zeker bij intensief gebruik kan de levensduur sneller ten einde komen. Daarom is het belangrijk uw hijsmiddelen periodiek te laten keuren en zo nodig te laten vervangen.

FEM 9.755
Speciaal voor takels is er in de norm FEM 9.755, een calculatiemodel vastgesteld om de (rest-)levensduur te bepalen. Mocht het zo zijn dat uw takels niet lang meer mee gaan, dan kunnen wij de levensduur verlengen middels vervanging of middels een revisie.

Wat is een revisie?
Bij een revisie worden enkel de benodigde onderdelen vervangen,  zodat uw componenten weer als nieuw kunnen functioneren. Onderdelen die tijdens een revisie vervangen kunnen worden, zijn bijvoorbeeld aandrijfassen, motoren, olie, slijtagedelen en tandwielkasten.

Bereken het zelf
Benieuwd hoe lang uw takels nog meegaan? Middels een handige calculatietool op onze website kunt u zelf berekenen hoe veel jaar van de levensduur verstreken is. Zie hier ons restlevensduur calculatieformulier

 

revisie hijsmiddelen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij willen u een passende aanbieding doen

Offerte aanvragen

Opgeleverde projecten

Revisie | Geelen Beton | Posterholt

De takel van Geelen Beton in Posterholt gaat al jaren mee in het bedrijf. Helaas hebben takels niet het eeuwige leven, zo ook de takel van Geelen Beton niet. De rem van de grofhijsmotor was versleten, dus de motor moest gereviseerd worden. Hijsservice verving alle nodige onderdelen en plaatste de .....

lees meer
Shop