Hijsservice Limburg

Sinds 2015 is Hijsservice gevestigd in het Limburgse Geleen. Met een grote werkplaats en een centrale ligging, kunnen wij de klanten in de regio optimaal bedienen. In onze werkplaats in Geleen hebben wij een trekbank van 100 ton om uw hijsgereedschappen te beproeven. Daarnaast geldt in de regio Limburg 24/7 storingsdienst.

Hijsservice Limburg

Kampstraat 2

6163 HG Geleen

+31 46 4494004

BTW: NL820304001B01

kvk: 14109532

Routebeschrijving

Opgeleverde projecten

Keuren | Hijsservice Limburg | Geleen

In onze vestiging te Limburg kregen we onlangs deze 2 platenklemmen binnen. Deze lastopnamemiddelen onder de haak werden geregeld gebruikt en moesten gerepareerd worden. Ook hebben we gelijk de keuring op deze klemmen voor het komende jaar gedaan.

lees meer
Service | Hijsservice Limburg | Geleen

Dat Hijsservice een enorm divers aanbod heeft, blijkt weer eens uit deze speciale maatwerk kolomzwenkkraan. Bij deze klant van Hijsservice Limburg werd een hijsoplossing gevraagd op een kleine beschikbare ruimte. De zwenkkraan moest namelijk geplaatst worden onder een bordes. Om te voorkomen dat de kraan tegen het bordes aan kan .....

lees meer
Service | E-max Aluminium | Dilsen-Stokkum

E-max Aluminium, verwerker van gerecycleerd aluminium voor extrusie-toepassingen, vroeg ons een bovenloopkraan te monteren in hun bedrijfshal. Onze monteurs van Hijsservice Limburg hebben in het Belgische Dilsen-Stokkum de montage van de dubbelligger bovenloopkraan uitgevoerd.

lees meer
Shop