Hijsservice Vestigingen

Met Hijsservice vestigingen in de regio’s Limburg, Rijnmond en Twente, zijn wij altijd in uw buurt! U kunt bij ons terecht in Geleen, Hengelo en Den Haag.

Deskundige werknemers, uitgerust met een eigen servicewagen met daarin het juiste gereedschap, staan voor u klaar. Niet alleen voor onderhoud of service aan uw hef- en hijsmiddelen, maar ook om met u mee te denken over op maat gemaakte hijsoplossingen.

Advies nodig? Neem gerust contact op met één van onze Hijsservice vestigingen.

 

hijsservice onderhoud aan hijsgereedschap

Opgeleverde projecten

Keuren | Hijsservice Limburg | Geleen

In onze vestiging te Limburg kregen we onlangs deze 2 platenklemmen binnen. Deze lastopnamemiddelen onder de haak werden geregeld gebruikt en moesten gerepareerd worden. Ook hebben we gelijk de keuring op deze klemmen voor het komende jaar gedaan.

lees meer
Keuren | Watersportvereniging Sloterplas | Sloterplas - Amsterdam

Bij dit watersport centrum in Amsterdam leverden wij deze enorme kolomzwenkkraan. Met een arm van wel 10 meter op een hoogte van 6 meter kan deze klant boten uit het water hijsen. Door de speciale kransuitvoering kan deze zwenkkraan 360 graden draaien en is dus volledig roterend. Om het Donati .....

lees meer
Service | Herikon | Almelo

Voor het nieuwe pand van Herikon in Almelo leverden wij 2 hoge kolomzwenkkranen. De kraansystemen zijn 6 meter hoog, hebben beiden een arm van 5 meter en kunnen elk 2000kg hijsen met het elektrische Donati Kettingtakel. Dit is niet echt een standaard oplossing voor een hal zoals deze en dan .....

lees meer
Shop